dimecres, 30 de juny del 2010

El Grup de Suport i el JEI fan una crida a l’acte solidari pels encausats del toro del bruc



Ahir dimarts 29 de juny es va presentar en roda de premsa l’acte de suport als encausats per danys al Toro del Bruc que tindrà lloc el proper dissabte 3 de juliol a la plana de l’Om de Manresa a partir de les 18 hores.

L’acte començarà amb una mostra de cultura popular per part dels bastoners de Manresa. Hi haurà parlaments d’Alerta Solidària, el Grup de Suport i dels encausats. També participaran en l’acte el Jaume de Terrassa (cas de la crema de la pantalla) i del Gerard de Lleida (cas del Roser). Tot això amenitzat amb la música d’Avel·lina i del cantautor valencià Pau Alabajos. Posteriorment hi haurà l’actuació d’At-versaris. Finalment, es farà un sopar popular a l’Ateneu La Sèquia i un concert per l’autogestió del Grup de Suport.

Des del Grup de Suport i el JEI es fa una crida a la participació d’aquest acte com a mesura de pressió per evitar l’empresonament dels dos joves. Un empresonament que podria ser imminent ja que el termini del pagament de la multa es va acabar el passat cinc de maig. És per això, que des del Grup de Suport es creu que és ara el moment de fer més pressió i mostrar la solidaritat cap als dos joves manresans.

A més del JEI, també donen suport a l’acte el SEPC, el C.P. La Fadulla, l’Ateneu Popular La Sèquia, la CUP, Alerta Solidària, la CAJEI i Maulets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada