dilluns, 19 d’abril del 2010

Convocada roda de premsa

Aquest dimecres 21 d'Abril, s'ha convocat una roda de premsa per informar als mitjans sobre notícies importants en el cas d'en Jordi i en Miquel. La roda de premsa es durà a terme a les 17.00h al Batzac (pl.Gispert, Manresa) i comptarà amb la presència de mitjans locals i nacionals.

A partir d'aquest moment es farà pública la nova situació en què es troba el cas, després de diferents fets ocurreguts en els darrers dies.

Des del blog ultratgemespanya.blogspot.com no us avançarem quines són aquestes novetats: us animem a seguir a partir del dimecres les notícies que n'apareixeran a la premsa.

2 comentaris:

  1. Com que enriquir a qui us reprimeix? L'Educació, la Sanitat, els Serveis, tot això surt dels nostres impostos dels ciutadans Espanyols (on entrem els Catalans) i de la gestió de l'Estat.
    Què fa l'Estat amb els diners? Manté una qualitat de vida per als seus habitants.

    Gràcies per la vostra atenció i respecte.

    Saluts.

    ResponElimina
  2. A més que crear un País implica crear també un nou Govern, una nova Seguretat Social, uns nous Serveis, una nova Moneda, una nova Aduana... no surt a compte, ens enfonsaríem tots plegats i això sí que sería una repressió. També trobo que el fet de cremar una foto del Rei, o un Toro, és una falta de respecte, i al igual que si algú crema una Senyera us sap greu, a un Espanyol (que no feixista) també. Llibertat d'expressió sí, llibertat sí; falta de respecte NO, llibertinatge NO.

    Gràcies de nou per la vostra atenció i respecte.

    Saluts.

    ResponElimina