dijous, 4 de novembre del 2010

Pots col·laborar fent donatius econòmics de suport al cas, fent un ingrés a:

Núm de compte: 2041 0096 93 0040029912
especificant GRUP DE SUPORT

1 comentari:

  1. No és que estigui d’acord amb els fets bèl·lics, bretolades, destrosses, agressions, violència...
    De fet l’acció d’aquests joves, comparada amb altres, és ben poca cosa.
    Dintre de la nostra societat sovint es donen situacions incíviques, bufetades, crits, agressió a la dignitat de les persones, destrosses del mobiliari públic on també s’hi pot trobar orina i excrements de persones i “d’animals i els seus amos”, llançaments d’objectes que es produeixen en l’àmbit esportiu o polític, les mostres de falta de respecte dels propis esportistes o entrenadors (tot s'ha de dir: "españoles"), també podriem anar afegint els “lladres d’élite o personatges vips” que no van a la garjola... i es té la sensació que res de tot això s’atura i es recondueix.

    Tot plegat fa que pensar que els pobres nois són víctimes d’un sistema permissiu segons l’estratificació social i/o econòmic.

    Deixem els animalons de cartró en pau illur simbolisme, que prou que s’ho mereixen, i afrontem el veritable problema: LA COLONITZACIÓ QUE ENS PORTA A:

    1.TENIR QUE PAGAR IMPOSTOS COM SI ESTIGUESSIM EN UN RÈGIM DE DOMINI FEUDAL MALGRAT QUE ESTEM AL SEGLE XXI.

    2.LA DISCRIMINACIÓ I A LA MARGINALITAT DINTRE DEL “REINO DE ESPAÑA”.

    3.AL REBUIG I L’OFENSA CULTURAL I HISTÒRICA DEL NOSTRE PETIT GRAN PAÍS.

    I ALS QUI NO ELS AGRADI QUE FOTIN EL CAMP, DESAGRAÏTS! QUE NINGÚ ELS OBLIGA A ROMANDRE EN EL NOSTRE PAÍS DEMOCRÀTIC I D’ESPERIT LLIURE.

    I ELS DEL “REINO DE ESPAÑA” QUE ENS DEIXIN EN PAU SI TENEN XENOFÒBIA A LA NOSTRA ÈTNIA, PER QUÈ TANTA HIPOCRESIA SI NOMÉS VOLEN ELS NOSTRES CALERS?

    VISCA CATALUNYA!

    ResponElimina